Παπακυριαζή 6, Λάρισα | 694 8284869 | 2410 280299

e-Diet

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Online

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΩ SKYPE - VIBER - MESSENGER

Διαιτολογος Online, Διαιτολογος μέσω Internet, Διαιτολογος μεσω Διαδικτύου, Διατροφή Online, Αθλητικος Διατροφολογος Online, Διατροφολογος Online Δωρεαν

e-Diet - O Διαιτολόγος Online

Εξατομικευμένο Online Διαιτολόγιο - Πλάνο Διατροφής από την άνεση του σπιτιού σου

Βρισκόμαστε δίπλα σου και εξ αποστάσεως μέσω της υπηρεσίας e-Diet (on line συνεδρία διατροφικής υποστήριξης) για να σου δώσουμε την λύση όπου κι αν βρίσκεσαι!

Η επικοινωνία μας μπορεί να γίνει μέσω τηλεφώνου ή μέσω διαδικτύου με viber, social media ή skype κάθε 1 ή 2 εβδομάδες. Εσείς επιλέγετε την συχνότητα των online συνεδριών, βάσει του καθημερινού σας προγράμματος. Φυσικά, η εβδομαδιαία επικοινωνία έχει το πλεονέκτημα ότι μπορούμε να δίνουμε λύση άμεσα, σε όποια δυσκολία αντιμετωπίσετε. Έτσι θα πετύχουμε στον πιο σύντομο χρόνο ένα πρόγραμμα διατροφής που θα ταιριάζει απόλυτα στο δικό σας καθημερινό πρόγραμμα.

Σου παρέχουμε την δυνατότητα πραγματοποίησης μιας online ενημερωτικής συνεδρίας διάρκειας 15 λεπτών προκειμένου να γνωρίσεις αναλυτικά την δομή των συνεδριών μέσω e-diet.

Διάρκειας 15 λεπτών

ΠΡΩΤΗ ONLINE ΣΥΝΕΔΡΙΑ e-Diet

Η συχνότητα των συνεδριών μπορεί να είναι σε 7ήμερη ή 14ήμερη βάση
Την ημέρα που θα ορίσουμε το πρώτο ραντεβού θα πρέπει να ζυγιστείτε, το πρωί μόλις ξυπνήσετε και φορώντας ελαφρύ ρουχισμό. Επίσης, θα πρέπει να έχετε μετρήσει το ύψος σας. Επίσης, θα πρέπει να έχετε σημειωμένη τυχόν φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνετε και να μου έχετε αποστείλει πρόσφατες αιματολογικές ή άλλες εξετάσεις (εάν διαθέτετε). Την ίδια ημέρα θα επικοινωνήσουμε προκειμένου να συντάξουμε ένα απόλυτα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές σας.
  1. Λήψη αναλυτικού Ιατρικού & Διατροφικού Ιστορικού
  2. Από κοινού Καθορισμός Στόχων
  3. Εξατομικευμένο Διατροφικό Πλάνο 7 Ημερών, βασισμένο στις δικές σου προτιμήσεις και ανάγκες
  4. Διατροφική Εκπαίδευση

Έπειτα, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την ημέρα που επιθυμείτε εσείς.

ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Μέθοδοι Μέτρησης με τον Online Διαιτολόγο

Οι online συνεδρίες στο e-diet (online διαιτολόγος) ακολουθεί την προκαθορισμένη πορεία που έχουν και οι δια ζώσης συνεδρίες.

Οι μετρήσεις σε μια συνεδρία από απόσταση δεν είναι κάτι που αποτελεί εμπόδιο μιας online συνεδρίας με τον διαιτολόγο του e-Diet, καθώς υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι προκειμένου να παρακολουθούμε με αξιοπιστία και συνέπεια την πορεία και την πρόοδο του διαιτώμενου:

  • Τακτική ζύγιση σε οικιακή ζυγαριά (μπάνιου) υπό συγκεκριμένες συνθήκες που θα καθορίσει ο Online Διαιτολόγος.
  • Μετρήσεις περιφερειών με μεζούρα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, έπειτα από καθοδήγηση του Online Διαιτολόγου.

Διάρκειας 15 λεπτών

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Μέθοδος Παρακολούθησης με τον Online Διαιτολόγο

  • Ανασκόπηση (Follow up) των προηγούμενων ημερών
  • Αξιολόγηση της προόδου
  • Αξιολόγηση, συζήτηση και επίλυση των δυσκολιών που προέκυψαν κατά την εφαρμογή του πλάνου
  • Σχεδιασμός νέου διατροφικού πλάνου 7 ημερών

Επαναλαμβάνουμε τις συνεδρίες με συχνότητα που θα συμφωνήσουμε μαζί, βάσει της δικής σου διαθεσιμότητας και του χρονοδιαγράμματος που θα σου επιτρέψει να πετύχεις εγκαίρως τους στόχους σου!

Διάρκεια Online Συνεδρίας: 45 λεπτά